Over mij

Lieve jij,

Mediteren geeft ons rust, inzichten, ontspanning, kalmte en nog veel meer. Dit brengt je bij een gezonde basis waar vanuit we dagelijks ons leven kunnen leiden, een ieder op zijn eigen manier. 

Tijdens mijn drukke levensbestaan (werk, opgroeiende tiener, huishouden) zijn yoga en mediteren op mijn pad gekomen. Een heerlijke verandering die mij rust geeft waardoor ik voel dat ik meer van het leven kan genieten. 

Het maken van Mala kettingen brengt me in deze zelfde rust als mediteren. Het geeft mij kalmte en ik geniet bij het maken van de Mala kettingen. Het zoeken van de 108 kralen, edelstenen, rudraksha, bijpassende zaden, kralen van been, het maken van de kwastjes, het knopen tussen elke steen: het hele proces komt vanuit mijn hart en daar wordt ik super blij van!

Ik draag ze, voel ze, bekijk ze en heb thuis een mooi altaartje: een prachtige gedroogde boom waar ze in hangen.

Wil jij ze ook dragen, voelen en mee mediteren? Ik verkoop ze: niet om er rijk van te worden, maar net voldoende om zelf weer op pad te gaan om mooie edelstenen, rudraksha en houten kralen uit te zoeken en een nieuwe Mala vanuit het hart te maken, keer op keer. 

Heb je interesse? Je kunt me bereiken op 06 41 00 11 99
of via info@mala-byyolanda.nl

Warme groet vanuit mijn ?

Yolanda Lubbers